LIQUID WAX

PREPARAT ZA POLIRANJE MERMERA I GRANITA U TEČNOM STANJU

Tečni vosak sprecijalno fromulisan proizvod za poliranje. Pojačava i daje efekat istaknutosti boja mermera i granita dajući mu atraktivno mokar izgled.

Proizvod ne sadrži smolu za reziniranje tako da neće ukloniti film i neće postati žut.

Suši se brzo i polira lako . Izuzetno je pogodan za uglove,ćoškove i oblasti gde je nepristupačno za mašinu.

Primena:

Naneti preparat koristeći čistu tkaninu. Ostaviti da se osuši neko vreme. Kada se potpuno osuši, prebrisati ponovo čistom tkaninom ili finom čeličnom vunom.

  • Čuvati isključivo u originalnoj ambalaži.

  • Koristiti isključivo u dobro provetrenim prostorijama.

  •  Za profesionalnu upotrebu.

SOLID WAX

PREPARAT ZA POLIRANJE MERMERA I GRANITA U ČVRSTOM STANJU

Vrhunsko kvalitetan koncentrisani vosak, rastvoren u ne zapaljivom stanju. Ovaj proizvod je pasta sa izuzetnom polirajućom i zaštitnom moći, zbog veoma vesikog kvaliteta sirovih materijala od kojih se pravi. Prodire u materijal (granit, mermer ili aglomeratski materijal) i polira ga korišćenjem mašine ili rukom (vunom, četkom od prirodne dlake ili čistim stvarima) čineći ga dugotrajno sjajnim kao ogledalo. Ovaj specijalni preparat takodje popunjava i zatvara poroznost na materijalu kao i pokrivanje manjih ogrebotina.

Upotreba: Rasporediti pastu ravnomerno na površinu ostaviti da odstoji 10 minuta a zatim utrljavati ručno ili sa mašinom.Može se razblažiti sa terpentinom za odlaganje sušenja.

Upotrebljavati na: mermeru, granitu, travertinu, škriljcu, pločicama i aglomeratskim prirodnim materijalima.

Površina: Sa 1kg ovog proizvoda može biti ispolirano od 15 do 30m2 .

Preporučena upotreba: u kućama, indrustriji i na velikim površinama.

ABRAZIVNA PASTA ZA POLIRANJE

Ovo je najkvalitetniji abraziv koji je specialno formulisan za primenu na tvrdim granitima i mermerima. Izuzno je dobar za poliranje uglova i ćoškova. Kombinacija finih abraziva za ravnomernu površinu i veoma sjajan efekat poliranja daje najbolje moguće rezultate.

Ali njegova osnovna specijalizacija je poliranje uglova i ivica.